Spring naar content
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

ken

jouw talent

Iedereen heeft een eigen talent. Muziek of dans, theater of sport. Je bent degene met het grote zorghart voor de kleintjes of de enthousiaste gangmaker met altijd nieuwe ideeën. Wat je talent ook is, bij Fantaziehuis kun je dat naar hartenlust ontwikkelen. Zo haal je het beste uit jezelf en het beste uit de kinderen.

Bij ons is werken in de kinderopvang anders. Je krijgt veel ruimte om je eigen talent te ontwikkelen. Jouw werk in de kinderopvang op jouw manier te doen. Dat maakt blij… Kom werken bij Fantaziehuis!

Jij blij, kinderen blij… zo simpel is het!

BSO

maak werk van

jouw ideeën

Bij ons krijg je veel vrijheid om jouw ideeën uit te voeren. We zoeken mensen die ook echt verschil willen maken voor onze kinderen. Aanpakkers die zichzelf elke dag uitdagen. Durfals die nieuwe kansen grijpen, ook met een beetje tegenwind. Omdat je erin gelooft dat het voor de kinderen in de opvang altijd beter en leuker kan.

Group 1457d

grijp

jouw kans

Jij blij, kinderen blij. Het klinkt simpel. Dat is het ook. We zoeken mensen met unieke talenten. Mensen met eigen initiatief, lef en doorzettingsvermogen. Omdat we zo het verschil maken.  Met elkaar… Voor de kinderen.

Fantaziehuis biedt je kansen. We nodigen je uit deze met beide handen aan te grijpen.

Ondernemerschap
We zoeken mensen die echt verschil maken

Persoonlijk
Bij ons ben je geen nummer

Jouw talent centraal
We zetten jouw talent centraal

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 4