Werken bij | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis https://werkenbijfantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2023/01/Ontwerp-zonder-titel-10.png Spring naar content
fantaziehuis

Jij blij

kinderen blij

Bij ons is werken in de kinderopvang anders. Je krijgt veel ruimte om je eigen talent te ontwikkelen. Jouw werk in de kinderopvang op jouw manier te doen.

Iedereen heeft een eigen talent. Muziek of dans, theater of sport. Je bent degene met het grote zorghart voor de kleintjes of de enthousiaste gangmaker met altijd nieuwe ideeën. Wat je talent ook is, bij Fantaziehuis kun je dat naar hartenlust ontwikkelen. Dat maakt jou blij en ook de kinderen. Daar draait het om.

Meisje koningsdag Huizen 2

maak werk van

jouw ideeën

Bij ons krijg je veel vrijheid om jouw ideeën uit te voeren. We zoeken mensen die ook echt verschil willen maken voor onze kinderen. Aanpakkers die zichzelf elke dag uitdagen. Durfals die nieuwe kansen grijpen, ook met een beetje tegenwind. Omdat je erin gelooft dat het voor de kinderen in de opvang altijd beter en leuker kan.

fantaziehuis

medewerker aan het woord

“Op de groep werd ik warm ontvangen. Ik was op slag verliefd. Kinderen kwamen naar me toe en vroegen me allerlei dingen. Nu geniet ik elke dag volop op de groep. Het is de beste switch ever. Ook ouders zijn blij met mij, dus ik ben helemaal gelukkig. Ik zit op mijn plek.” – Monique

grijp

jouw kans

We zoeken mensen met unieke talenten. Mensen met eigen initiatief, lef en doorzettingsvermogen. Omdat we zo het verschil maken.  Met elkaar… Voor de kinderen.

Fantaziehuis biedt je kansen. We nodigen je uit deze met beide handen aan te grijpen.

fantaziehuis icoon

Ondernemerschap
Je kunt het verschil maken

fantaziehuis icoon

Persoonlijk
Bij ons ben je geen nummer

fantaziehuis icoon

Jouw talent centraal
We zetten jouw talent centraal

fantaziehuis