Spring naar content

”Het doet me goed als mijn collega’s met een glimlach naar huis gaan”.

Mandy, teamleider

Waarom koos je voor Fantaziehuis?
“Fantaziehuis heeft veel locaties, maar toch is elke locatie uniek. Dat is de reden waarom ik voor Fantaziehuis kies. Fantaziehuis in Lopik sprak mij het meeste aan. Ik had het gevoel dat deze locatie het beste bij mij paste. En mijn gevoel klopte: ik heb een gezellig team en werk met leuke kinderen. En daardoor is iedere werkdag bij ons een feestje. Inmiddels ben ik zelfs teamleider van twee locaties in Lopik. Eén van deze locaties is Fantaziehuis De Groene Ark. Deze locatie heeft drie plussen: de locatie is christelijk, het is een uitdagende omgeving en er is ruimte voor talentontwikkeling. Dit maakt Fantaziehuis De Groene Ark uniek.”

Wanneer is jouw dag geslaagd?
“Mijn dag is geslaagd als kinderen zeggen: ik wil nog niet naar huis. Maar vooral als kinderen terugkijken op een leuke en gezellige dag. Ook doet het me goed als mijn collega’s met een glimlach naar huis gaan. Dan krijg ik automatisch ook een glimlach op mijn gezicht.”

Passen de drie plussen van Fantaziehuis De Groene Ark bij jou? Wil je op de BSO werken? Kom dan ons gezellige team versterken. Bekijk onze openstaande vacature. Tot snel!