Stage lopen bij Fantaziehuis | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content
fantaziehuis

stage lopen

bij Fantaziehuis

Voor een stage in de kinderopvang ben je bij ons aan het juiste adres. Als stagiaire krijg je alle ruimte voor je eigen leerdoelen en nog veel meer…

Praktijkgerichte ervaring
Je krijgt volop gelegenheid ervaring op te doen in de kinderopvang. Je leert werken met kinderen, plannen & organiseren en samenwerken met collega’s. Zo ontwikkel je pedagogische, sociale en communicatieve vaardigheden.

Focus op jouw talent
We geloven in ieders unieke talent. Je krijgt ruimte om die van jou te ontdekken en je kwaliteiten te ontwikkelen. We juichen jouw goede ideeën toe.

Begeleiding op maat
Onze ervaren pedagogisch medewerkers staan altijd klaar voor goede begeleiding. Ze helpen je op weg en geven ruimte om te leren en te groeien.

Meld je aan

Wat leuk dat je stage wilt lopen bij Fantaziehuis! Je stageaanvraag duurt maar 1 minuut. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Hidden
Adres*

een stage

dicht bij huis

Fantaziehuis heeft meer dan 70 locaties in regio Utrecht, de Betuwe, maar ook in Vriezenveen, Huizen en Urk. Elke locatie kent een uniek karakter. Met ons diverse aanbod voor kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang (bso) hebben we zo voor ieder wat wils. Of je nu in hartje Utrecht woont of een dorpje in de Betuwe. Samen vinden we de beste plek voor jou.

fantaziehuis

stage lopen in de kinderopvang

kom bij Fantaziehuis

Ben je op zoek naar een leerzame stage-ervaring in de kinderopvang? Bij Fantaziehuis bieden we je volop kansen om te ontdekken, groeien en het verschil te maken in het leven van kinderen. Klaar om het avontuur aan te gaan? Wacht niet langer, solliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen? Neem direct contact op.

fantaziehuis