Ons verhaal | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content
fantaziehuis

iets over

Fantaziehuis

Fantaziehuis is ontstaan uit negen verschillende kinderopvangorganisaties, van Saartje en Speeldorp in Utrecht tot Kinderopvang Rivierenland in de Betuwe en CKO de Ark. Samen staan we sterker. Samen maken we het verschil voor de kinderen! Hier start ons verhaal.

Met een team van 600 medewerkers zorgen we tegenwoordig dagelijks voor zo’n 5.000 kinderen op meer dan 50 locaties voor kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Midden-Nederland.

ons verhaal

ook voor ouders zijn we

partner in ontwikkeling

Onze medewerkers hebben jarenlange kennis en ervaring over ontwikkeling en opvoeding. Ook ouders staan we met raad en daad bij. We bieden informatie op maat over de ontwikkeling van hun eigen kinderen. Onze pedagogisch coaches geven tips voor thuis. Dat maakt Fantaziehuis de partner in ontwikkeling.

fantaziehuis

onze medewerkers maken

elk Fantaziehuis uniek

Elk Fantaziehuis kent een eigen karakter: van een stadse opvang midden in Utrecht tot het huiselijke in een klein dorp in de Betuwe. Elke locatie is net ietsje anders. Die unieke kenmerken noemen we de plus van de locatie. Samen met het team van pedagogisch medewerkers kijken we op welke manier we die plus het beste vertalen voor de kinderen en hun ouders. Zo maken we van elk Fantaziehuis een echt thuis. Onze medewerkers maken het verschil!

Herken jij jezelf in ons verhaal? We zoeken ondernemende mensen die dit met ons waar kunnen maken. Kom ook werken bij Fantaziehuis!

Ondernemerschap
Je kunt het verschil maken

Persoonlijk
Bij ons ben je geen nummer

Talent centraal
We zetten jouw talent centraal

fantaziehuis