Spring naar content
fantaziehuis

werken bij

Fantaziehuis

Samen met 600 medewerkers zorgen we elke dag voor zo’n 5.000 kinderen verspreid over meer dan 70 vestigingen voor kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Midden-Nederland.

Elk Fantaziehuis kent een eigen karakter: van een stadse opvang midden in Utrecht tot een kleinschalige locatie in een dorp in de Betuwe. Ook al draagt elke locatie dezelfde naam, elke locatie is net ietsje anders… daar begint ons verhaal. Kom werken bij Fantaziehuis. Bekijk onze vacatures en vind de plek die bij jou past.

ons verhaal

de leukste vacatures in de kinderopvang

een baan voor elk talent

Fantaziehuis gelooft in de eigen kracht van ontwikkeling. We vinden dat de drang tot ontdekken en ontwikkeling in ieder mens zit. In onze kinderen, maar ook in onze medewerkers. Dat maakt jezelf de motor van je eigen ontwikkeling.

Wij zetten jouw talent centraal en maken ons sterk voor jouw ontwikkeling. Zo zorgen we er samen voor iedereen uitgroeit tot de beste versie van zichzelf.

fantaziehuis

onze medewerkers maken

elk Fantaziehuis uniek

Elk Fantaziehuis kent een eigen karakter: van een stadse opvang midden in Utrecht tot het huiselijke in een klein dorp in de Betuwe. Elke locatie is net ietsje anders. Die unieke kenmerken noemen we de plus van de locatie. Samen met het team van pedagogisch medewerkers kijken we op welke manier we die plus het beste vertalen voor de kinderen en hun ouders. Zo maken we van elk Fantaziehuis een echt thuis. Fantaziehuis: meer dan kinderopvang.

Herken jij jezelf in ons verhaal? We zoeken ondernemende mensen die dit met ons waar kunnen maken.

Ondernemerschap
We zoeken mensen die verschil willen maken

Persoonlijk
Bij ons ben je geen nummer

Talent centraal
We zetten jouw talent centraal

fantaziehuis