Flexpool kinderopvang: “Ik werk alleen wanneer het mij uitkomt. De Flexpool is ideaal!” Spring naar content

“Ik werk alleen wanneer het mij uitkomt. De Flexpool is ideaal!”

02 juni 2022

bijbaan kinderopvang studenten flexpool
fantaziehuis
fantaziehuis

“Ik volg de studie HBO Sportkunde. Het is voor mij dan ook heel fijn dat ik als pedagogisch medewerker in de flexpool kan werken op de momenten dat het mij uitkomt. Het leukste aan mijn werk vind ik de kinderen! Ik hou ervan om voor de groep te staan en de kinderen te stimuleren op verschillende ontwikkelingsgebieden, zowel motorisch als cognitief. Ik organiseer activiteiten die passen bij hun wensen en behoeften. Bewegen is gezond en vaak hebben de kinderen al de hele dag stilgezeten op school. Dan zorg ik er voor dat ze hun energie kwijtraken. Op de buitenschoolse opvang kan ik alles wat ik leer meteen in de praktijk brengen.”

Ido werkt in de flexpool van Fantaziehuis. Als flexibele werk je op diverse locaties van Fantaziehuis op tijden die passen in jouw agenda. Volg jij een studie en lijkt het je leuk om te werken in de kinderopvang? Dan is de flexpool van Fantaziehuis voor jou de beste werkplek!

Kijk snel bij de vacatures en vind ook een baan die bij je past! Neem direct contact op en wie weet sta jij binnenkort ook wel op de groep!