Collega's behalen VVE-certificaat | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content

Collega’s behalen VVE-certificaat

12 januari 2024

VVE-certificaat Fantaziehuis
fantaziehuis
fantaziehuis

14 van onze collega’s zijn geslaagd voor Module 1 van de Piramidetraining. Gefeliciteerd! Deze training van 12 dagdelen, inclusief 10 uur individuele coaching, heeft hen geleid naar de VVE-certificering op het niveau van basis vakbekwaam.

Deze certificering is van groot belang, met name omdat deze medewerkers werkzaam zijn op VE-locaties. Het Piramide-certificaat is namelijk wettelijk verplicht als je op een VE-locatie werkt.  Voor collega’s die niet op een VE-locatie werken, is de Piramidemethode een handige toevoeging om uitdagende activiteiten te organiseren, met als doel kinderen optimaal te laten ontwikkelen.

Binnen Fantaziehuis geloven we sterk in groei en ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat onze collega’s zich kunnen blijven uitdagen. Daarom bieden we diverse cursussen aan, waaronder de Piramidemethode. Fantaziehuis is niet alleen een werkplek; het is een plek waar je kunt leren, doorgroeien en bijdragen aan de groei en toekomst van kinderen. Bekijk hier onze vacatures voor peuteropvang!