Sporten met kinderen | “Bij Fantaziehuis kan ik laten zien dat ik meer kan!” Spring naar content

“Bij Fantaziehuis kan ik laten zien dat ik meer kan!”

07 september 2022

sporten met kinderen
fantaziehuis
fantaziehuis

In gesprek met Dimitri, teamleider Fantaziehuis. Sporten met kinderen doet hij het allerliefst. Hij wilt tegelijkertijd graag meer betekenen. Deze twee dingen kan hij bij Fantaziehuis goed combineren.

“Iedereen met goede ideeën krijgt een kans om ze uit te voeren. Fantaziehuis leeft! Er wordt naar je geluisterd. Samen maken we de opvang elke dag beter.”

Waarom werk je bij Fantaziehuis?
Bij mijn vorige werkgever stond ik op de groep. Sporten met kinderen doe ik graag en ik wilde meer met sport doen, zoals het ontwikkelen van clinics. Dat paste niet in mijn functie, vonden ze daar…. Voor mij een reden om op zoek te gaan naar een andere plek. Die vond ik bij Fantaziehuis. Ik kreeg de kans om meer te betekenen. Hier mag ik aan de slag met mijn kwaliteiten en ambities. Dat geldt ook voor mijn team. We krijgen veel vrijheid en ruimte om er samen wat leuks van te maken.

Wanneer is je dag geslaagd?
De een is sportief, de andere houdt van cultuur. De volgende is gek op knutselen. Allemaal vinden we het leuk om met kinderen te werken. Als teamleider vind ik het belangrijk dat mensen zichzelf meenemen naar het werk. Als je doet waar je blij van wordt, maak je ook de kinderen enthousiast. Bij Fantaziehuis mag je werk maken van wat je zelf drijft. Iedereen brengt iets anders mee. Zo is er op de buitenschoolse opvang voor elk kind wat leuks te beleven. Mijn dag is geslaagd als de kinderen met mooie verhalen naar huis gaan en we als team met een tevreden gevoel ’s avonds de deur achter ons dicht trekken. Daar doen we het allemaal voor!

Wil jij ook sporten met kinderen? Kom ook aan boord bij Fantaziehuis! Bekijk hier de vacature op mijn locatie