"Samen het beste in kinderen naar boven halen. Dat maakt me blij." | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content

“Samen het beste in kinderen naar boven halen. Dat maakt me blij.”

12 september 2022

teamleider fantaziehuis, linda
fantaziehuis
fantaziehuis

Linda Kervens, teamleider Fantaziehuis ‘t Weiland

Bij Fantaziehuis krijg ik de ruimte om iets van mezelf toe te voegen. Samen met mijn team kan ik bijdragen aan wat ik heel belangrijk vind: de ontwikkeling van kinderen.

Waarom werk je voor Fantaziehuis?
Ik hou van plannen, organiseren en regelen. En ik hou heel erg van het werken met kleine kinderen. Bij Fantaziehuis krijg ik de kans die twee te combineren in de functie van teamleider op een kinderdagverblijf. Fantaziehuis heeft de voordelen van een kleinschalige organisatie, want het echte werk speelt zich af op een kleine, huiselijke locatie. Tegelijkertijd heb je een grote organisatie achter je staan. Zo is er altijd iemand die je verder kan helpen. Dat maakt Fantaziehuis ’t Weiland een fijne plek voor kinderen, maar ook voor medewerkers.

Wanneer is je dag geslaagd?
Sinds mijn 18de ben ik al werkzaam in de kinderopvang. Later heb ik de Pabo en Pedagogiek gestudeerd. Alles bij elkaar heb ik een berg kennis en ervaring opgedaan. Dat breng ik met mijn team graag in de praktijk. Zo kunnen we samen beter inspelen op het gedrag van de kinderen. We volgen en stimuleren hen in de beste ontwikkeling, elk op hun eigen tempo en niveau. We zetten alle kinderen in hun kracht, zodat ze kunnen uitgroeien tot de beste versie van zichzelf. Mijn dag is geslaagd als ik zo echt het verschil kan maken voor de kinderen én voor het team.

Kom ook aan boord bij Fantaziehuis! Bekijk hier de vacature op mijn locatie