Medewerkersverhaal | Pedagogisch Medewerker | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content

“Elk kind verdient het om op zijn eigen tempo te ontwikkelen.”

22 juni 2023

blog van pedagogisch medewerker over werken in de kinderopvang
fantaziehuis
fantaziehuis

We hebben het genoegen gehad om Coby, een gepassioneerde pedagogisch medewerker bij Fantaziehuis ‘t Beldertje, te interviewen. Coby werkt met veel toewijding en liefde met de kinderen op het kinderdagverblijf. We hebben haar gevraagd waarom ze heeft gekozen voor Fantaziehuis en wat haar definitie is van een geslaagde dag.

Waarom koos je voor Fantaziehuis?

“Ik koos bewust voor Fantaziehuis vanwege hun focus op de ontwikkeling van kinderen. Ik geloof er sterk in dat elk kind zich op eigen tempo moet kunnen ontwikkelen. Bij Fantaziehuis krijgen we de ruimte en vrijheid om kinderen te begeleiden, zodat ze hun eigen unieke pad kunnen bewandelen. Dit sluit perfect aan bij mijn persoonlijke visie en waarden.”

Wanneer is jouw dag geslaagd?

“Voor mij is een dag geslaagd wanneer ik zie dat kinderen hun eigen kwaliteiten kunnen ontplooien en zich vol vertrouwen kunnen uiten. Het is prachtig om te zien hoe een kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt en trots is op zijn prestaties. Bij Fantaziehuis ‘t Beldertje hebben we ruimtes die stimulerend zijn voor dit proces. We bieden een omgeving waarin kinderen kunnen verkennen, experimenteren en groeien op basis van hun eigen interesses en behoeften.”

Wil jij ook deel uitmaken van team Fantaziehuis? We hebben momenteel meerdere openstaande vacatures. Bekijk ze hier!