Zonder diploma werken in de kinderopvang, kan dat? | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content

Zonder diploma werken in de kinderopvang, kan dat?

19 december 2022

werken in de kinderopvang zonder diploma
fantaziehuis
fantaziehuis

Werken in de kinderopvang zonder diploma  

Droom jij ervan om aan de slag te gaan in de kinderopvang, maar zit je zonder diploma? Grijp dan nu toch je kans! Ook zonder diploma kun je direct starten. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Zij-instroom
Met dit speciale traject stomen we je in maximaal drie maanden klaar voor de kinderopvang. Je toegangsbewijs is een vooropleiding of een ander geschikt diploma.

Als zij-instromer volg je verschillende e-learnings. Je ervaring doe je op via praktijkopdrachten op de werkvloer. Je gaat dus direct aan de slag. Je krijgt begeleiding van een zogenaamde werkbegeleider, die je coacht en begeleidt. Onze collega’s op de groep helpen je ook graag op weg. Na het voltooien van jouw opleiding, krijg je een diploma dat voldoet om te werken in de kinderopvang. Meld je aan!

EVC-traject
Met sommige vooropleidingen kom je in aanmerking voor het zogenaamde EVC-traject. Dit staat voor Eerder Verworven Competenties. In dit traject staan jouw kennis en ervaring centraal. Op basis hiervan wordt bepaald in welke kwalificaties je nog wordt bijgeschoold. Zo behaal je snel en effectief je je papiertje om in de kinderopvang te werken. Klik hier om je aan te melden of voor meer informatie.
Het goede nieuws: Fantaziehuis betaalt je opleiding!

Interesse of vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters via +31641627409.