Medewerkersverhaal | Teamleider Lopik | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content

“Het doet me goed als mijn collega’s met een glimlach naar huis gaan.”

18 januari 2023

kinderopvang lopik
fantaziehuis
fantaziehuis

Vandaag spreken we met Mandy, teamleider bij Fantaziehuis de Groene Ark en Lopikerkapel. Mandy geeft een kijkje in haar werk als teamleider in de kinderopvang en vertelt hoe ze het beleeft.

Waarom koos je voor Fantaziehuis?
“Fantaziehuis heeft veel locaties, maar toch is elke locatie uniek. Dat is de reden waarom ik voor Fantaziehuis heb gekozen. Fantaziehuis in Lopik sprak mij het meeste aan. Ik had het gevoel dat deze locatie het beste bij mij paste. En mijn gevoel klopte: ik heb een gezellig team en werk met leuke kinderen. Daardoor is iedere werkdag bij ons een feestje. Inmiddels ben ik teamleider van twee locaties in Lopik. Eén van deze locaties is Fantaziehuis De Groene Ark. Deze locatie heeft drie plussen: de locatie is christelijk, het is een uitdagende omgeving en er is ruimte voor talentontwikkeling. Dit maakt Fantaziehuis De Groene Ark uniek.”

Wanneer is jouw dag geslaagd?
“Mijn dag is geslaagd als kinderen zeggen: ik wil nog niet naar huis. Maar vooral als kinderen terugkijken op een leuke en gezellige dag. Ook doet het me goed als mijn collega’s met een glimlach naar huis gaan. Dan krijg ik automatisch ook een glimlach op mijn gezicht.”

Past Fantaziehuis De Groene Ark net zo goed bij jou als bij Mandy? We zoeken nog mensen voor op de BSO. Bekijk onze openstaande vacatures en kom aan boord. Tot snel!