Nieuws - Jij blij: Inspiratiedag kinderdagopvang | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content

Jij blij: Inspiratiedag kinderdagopvang

19 mei 2023

inspiratiedag kinderdagverblijf fantaziehuis
fantaziehuis
fantaziehuis

We kijken met veel plezier terug op een stralende Inspiratiedag bij het prachtige Kasteel Neerijnen, speciaal voor onze geweldige collega’s in de kinderdagopvang. En wat hebben ze genoten! Enthousiaste collega’s van Fantaziehuis deelden reacties zoals: “Het klankenspel was gaaf en alles was super geregeld!”, “Dikke pluspunten voor deze dag, ik wil dit vaker doen!” en “De dag overtrof al mijn verwachtingen, ik heb onwijs genoten van alles!”

Het was niet alleen een bron van blijdschap en inspiratie, maar ook een mooie gelegenheid om andere collega’s van verschillende locaties te ontmoeten. Samen hebben we genoten van het gezellige samenzijn en de inspirerende workshops, waarbij kennis en creativiteit werden vergroot.

De dag begon al goed met heerlijke broodjes als ontbijt en een inspirerend college. Gevolgd door een tal van interessante workshops, een lekkere lunch en als afsluiter een klankenkaravaan. Er hing een opgewekte en enthousiaste sfeer onder alle collega’s van Fantaziehuis. Het thema ‘Jij blij!’ was zeker geslaagd!

De brede glimlachen en de fantastische feedback van onze collega’s bewijzen dat deze Inspiratiedag een onvergetelijke ervaring was. We kijken met veel voldoening terug op deze geweldige dag vol inspiratie.