“De vertrouwde en huiselijke sfeer maakt het fijn werken.” | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content

“De vertrouwde en huiselijke sfeer maakt het fijn werken.”

21 september 2022

teamleider fantaziehuis zand
fantaziehuis
fantaziehuis

Saloua, teamleider ‘t Zand

Fantaziehuis vind ik een fijne plek. Iedereen staat voor elkaar klaar. Je kunt altijd bij je collega’s terecht. Door dat gevoel van samen is dit voor mij de beste werkplek.

Waarom koos je voor Fantaziehuis?
Bij Fantaziehuis kennen we elkaar persoonlijk. Ik vind het belangrijk dat niemand zich anders voor hoeft te doen om geaccepteerd te worden. Iedereen mag zichzelf zijn. Dat past ook in de pedagogische visie. Elk kind heeft eigen talenten en mag die naar hartenlust ontwikkelen. Dat geldt voor kinderen, maar eigenlijk ook voor medewerkers. Je hoeft niet alles zelf te kunnen. We doen het echt samen. Als iets lastig of moeilijk is, is er altijd iemand om je op weg te helpen. Vragen staat vrij. Samen weten we meer. Die open en informele sfeer maakt echt het verschil.

Wanneer is je dag geslaagd?
Die openheid, daar let ik ook op in mijn team. Ik hoor vaak terug dat ik goed kan luisteren en altijd voor kinderen en medewerkers klaarsta. Ook al ben ik de teamleider van de locatie, we doen het echt samen. Mijn dag is geslaagd als er een goede sfeer op de groepen heerst en er leuke activiteiten voor de kinderen zijn georganiseerd. Als de kinderen met blosjes op hun wangen naar huis gaan en de medewerkers fijn hebben kunnen werken, was het een goede dag!

Kom ook aan boord bij Fantaziehuis! Vind hier de plek die bij jou past