“De combinatie van peuteropvang en buitenschoolse opvang maakt elke dag afwisselend.” | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content

“De combinatie van peuteropvang en buitenschoolse opvang maakt elke dag afwisselend.”

16 september 2022

pedagogisch medewerker bij fantaziehuis, vrouw
fantaziehuis
fantaziehuis

Fatma, pedagogisch medewerker

Waarom koos je voor Fantaziehuis?
Van kleins af aan was het voor mij al duidelijk dat ik met kinderen wilde gaan werken. Daarom heb ik de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 behaald. Nu ben ik aan de slag bij Fantaziehuis De Groene Ark in Lopik. In de ochtend werk ik op de peuteropvang. In de middag werk ik op de buitenschoolse opvang. Dit geeft de mogelijkheid meer uren te werken. Nog belangrijker: die combinatie maakt mijn werk heel afwisselend. De ontwikkeling van peuters is echt heel anders dan die van schoolgaande kinderen. Het is bijzonder om alle kinderen te zien groeien en ontwikkelen, ieder op hun eigen manier.

Wat maakt je dag geslaagd?
Het allerbelangrijkste vind ik dat een kind zich veilig voelt bij je. Daarom bouw ik graag een band met ze op. Zo voelen ze zich echt ‘thuis’. Ik probeer elke dag het goede voorbeeld te zijn. Ik ben een doorzetter en geef het niet makkelijk op. Dat wil ik de kinderen ook meegeven.

Kinderen hebben altijd veel fantasie. Ze denken op een andere manier. Dat vind ik heel bijzonder. Hier speel ik graag op in. Dan leef ik echt met de kinderen mee. Als dat lukt, is mijn dag geslaagd.

Kom ook aan boord bij Fantaziehuis! Vind hier de plek die bij jou past