‘Ik ben er voor de medewerkers, zodat zij er kunnen zijn voor de kinderen.” Spring naar content

‘Ik ben er voor de medewerkers, zodat zij er kunnen zijn voor de kinderen.”

22 september 2022

kinderen
fantaziehuis
fantaziehuis

teamleider a.i. Marion

Waarom koos je voor Fantaziehuis?
Voor mij is het belangrijk om te voelen of de organisatie bij mij past en of ik bij de organisatie pas. Fantaziehuis past duidelijk bij mij. Ik voel me betrokken bij de organisatie en het team van mijn locatie. De verschillende labels binnen de organisatie kennen nu allemaal dezelfde naam. Wanneer ik met een vraag zit, dan kan ik altijd bij iemand terecht.  Er is een fantastische  back up van collega’s die je willen helpen wanneer je hen nodig hebt.

Wanneer is je dag geslaagd?
ik maak me er elke dag hard voor om het hele team te laten voelen hoe inspirerend het is om met kinderen te werken. Onze locatie is gevestigd in een heerlijk pand. Er zijn veel aantrekkelijke ruimtes waar kinderen echt kunnen ontdekken en die hun fantasie prikkelen. De buitenruimte geeft kinderen echt mogelijkheid om te struinen, zelf op ontdekking uit te gaan. Dit is heel fijn. Die blije gezichtjes van kinderen  maakt me gelukkig!

Onze belangrijke inspiratoren binnen deze locatie zijn Reggio Emilia en Emmi Pikler. Er is veel materiaal aanwezig om uitdagend spel te stimuleren. Ook werken we samen met docenten van buitenaf die kinderen verrijken met yoga, muziek of kennis laten maken met kunst. Deze workshops inspireren ook de medewerkers. Als we met het hele team samen bouwen aan die pedagogische kwaliteit voor de kinderen, is mijn dag geslaagd.

Kom ook aan boord bij Fantaziehuis! Vind hier de plek die bij jou past