Medewerkersverhaal | VVE-locatie | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content

“We streven ernaar om zorgvuldige 1-op-1 begeleiding te bieden.”

21 juli 2023

blog van medewerker bij VVE kinderdagverblijf fantaziehuis
fantaziehuis
fantaziehuis

We hebben vandaag het genoegen met Anja, een ervaren pedagogisch medewerker bij Fantaziehuis De Speeldoos. Anja zet zich vol toewijding in op een speciale VVE-locatie binnen de peuteropvang. Ben je benieuwd waarom ze juist voor Fantaziehuis heeft gekozen en wat zij verstaat onder een geslaagde dag? Blijf dan vooral verder lezen, want Anja deelt graag haar verhaal met ons!

Waarom heb je gekozen voor Fantaziehuis De Speeldoos?

Anja: “Ik heb voor Fantaziehuis De Speeldoos gekozen omdat ik op zoek was naar een peuteropvang die speciaal aandacht geeft aan VVE. Kinderen verdienen gewoon de beste educatieve ondersteuning, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij Fantaziehuis De Speeldoos kan dat. We geven niet alleen binnen, maar ook buiten, aandacht en 1-op-1 begeleiding waar ze recht op hebben. Echt top!”

Wanneer is jouw dag geslaagd?

“Voor mij is een dag geslaagd als ik zie dat de kinderen gelukkig zijn en zich volop kunnen ontwikkelen. Ik geniet ervan om te zien dat ze plezier hebben en nieuwe dingen leren, zowel binnen als buiten. Het geeft me voldoening om te weten dat ik deel uitmaak van een team dat kinderen een veilige en stimulerende omgeving biedt waarin ze kunnen groeien en bloeien. Als ik aan het einde van de dag zie dat de kinderen met een glimlach naar huis gaan en enthousiast vertellen over wat ze hebben meegemaakt, dan weet ik dat het een geslaagde dag was.”

Kom werken op de peuteropvang! Momenteel hebben we een leuke vacature openstaan voor Fantaziehuis De Speeldoos. Bekijk hier de vacature. Meer weten over de locatie? Lees hier meer over de locatie.