“Bij Fantaziehuis haal ik het beste uit mezelf” | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content

“Bij Fantaziehuis haal ik het beste uit mezelf”

16 juni 2022

manager fantaziehuis
fantaziehuis
fantaziehuis

“Bij het zien van de vacature van Fantaziehuis wist ik: dit is het. Ik had er direct een goed gevoel bij.” Ook tijdens de gesprekken voelde Astrid een klik. “Ik heb bewust gekozen voor Fantaziehuis omdat er volop mogelijkheden zijn om met elkaar verder te bouwen en jezelf te ontwikkelen. Daar kan ik van genieten. Het is belangrijk dat je op een werkplek zit waar je het beste uit jezelf kunt halen en samen verder kunt groeien.”

Astrid werkt 36 uur per week als manager. “Met deze functie komen veel verantwoordelijkheden. Dat weet je van tevoren. Ik vind de diversiteit in deze functie erg prettig. Het ene moment ben je iemand aan het coachen, vervolgens ben je een probleem aan het oplossen en dan ben je weer in gesprek met ouders of met een directeur van een school. Ook het stukje management en alles wat erbij komt kijken achter de schermen, vind ik leuk. Ik heb deze diversiteit nodig in mijn werk. Het geeft me positieve energie en dat is belangrijk. Zo wil ik mezelf en mijn team blijven ontwikkelen..”

Met haar jarenlange ervaring in de kinderopvang pakt Astrid de zaken voortvarend aan. Heeft Astrid nog tips voor startende pedagogische medewerkers? “Wees transparant op de werkvloer en handel integer! Maar ook is een positieve en pro-actieve houding erg belangrijk. Zowel naar ouders toe als naar de kinderen. Als je echt iets wilt, ga je er dan ook voor met elkaar. Het is aan jou of je kansen grijpt. Daarom is passie voor het vak erg belangrijk!”

Kom ook aan boord bij Fantaziehuis! Bekijk hier alle vacatures