Opleidingen | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis https://werkenbijfantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2023/01/Ontwerp-zonder-titel-10.png Spring naar content
fantaziehuis

blijf in ontwikkeling

gratis opleiding

Wil je aan de slag als pedagogisch medewerker, maar mis je net dat ene papiertje? Fantaziehuis biedt verschillende mogelijkheden. Graag leiden we je op voor het mooiste vak van Nederland.

  • BBL
    Dit staat voor beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Je kiest voor een opleiding die bestaat uit een combinatie van werken en leren.
  • Zij-instroom
    Voor het zij-instroomtraject is een vooropleiding een vereiste. Maar geen zorgen, want veel opleidingen dienen als toegangsbewijs. Check hier of je vooropleiding erbij staat.
  • EVC
    Dit staat voor Erkenning Verworven Competenties. Er wordt vooral gekeken naar je praktijkervaring, die wordt vastgelegd in een Ervaringscertificaat. Zo kun je voldoen aan de kwalificatie-eis om te werken in de kinderopvang. Meer weten 

Voor alle trajecten geldt: Fantaziehuis betaalt!

voor de kinderen

maak jij het verschil

Als pedagogisch medewerker ben jij de belangrijkste persoon voor kinderen op de opvang. Op de kinderopvang leer je de kinderen álle dierengeluiden, ben je de schouder om op te huilen als ze gevallen zijn. Op de BSO hoor je ‘s middags alle avonturen van de schooldag aan. Samen met de kinderen plan je een originele, sportieve of muzikale activiteit.

Met onze gratis opleidingstrajecten start jouw nieuwe carrière in de kinderopvang nu al binnen 3 tot 6 maanden.

Benieuwd naar het verhaal van een medewerker die bij ons de EVC-procedure heeft gevolgd? Lees hier het verhaal van Rosanne.

fantaziehuis

studente aan het woord

“Mijn juridisch administratieve studie bleek niets voor mij. Ik miste het contact met mensen. Via een vriendin hoorde ik over deze opleiding tot pedagogisch medewerker. Mijn wens is om dit jaar nog zelfstandig op de peutergroep te staan.” – Zeynep

grijp je kans

We zoeken mensen met unieke talenten. Mensen met eigen initiatief, lef en doorzettingsvermogen. Sportieve mensen. Creatieve mensen. Originele mensen. Authentieke mensen. Mensen die voor onze kinderen het verschil maken.

Fantaziehuis biedt je kansen. We nodigen je uit deze met beide handen aan te grijpen.

Ondernemerschap
Je kunt het verschil maken

Persoonlijk
Bij ons ben je geen nummer

Talent centraal
We zetten jouw talent centraal

fantaziehuis