Opleidingen | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis https://werkenbijfantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2023/01/Ontwerp-zonder-titel-10.png Spring naar content
fantaziehuis

blijf in ontwikkeling

gratis opleiding

Wil je aan de slag als pedagogisch medewerker, maar mis je net dat ene papiertje? Fantaziehuis stoomt jou met een gratis opleiding in 3 tot 6 maanden klaar voor het mooiste vak van Nederland. Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • EVC
  Dit staat voor Erkenning Verworven Competenties. Er wordt vooral gekeken naar je praktijkervaring, die wordt vastgelegd in een Ervaringscertificaat. Zo kun je voldoen aan de kwalificatie-eis om te werken in de kinderopvang. Meer weten 
 • Zij-instroom
  Voor het zij-instroomtraject is een vooropleiding een vereiste. Maar geen zorgen, want veel opleidingen dienen als toegangsbewijs. Check hier je vooropleiding.

Voor beide trajecten geldt: Fantaziehuis betaalt! Dus meld je direct aan!

Heb je nog vragen? Onze recruiters beantwoorden ze graag via +31641627409 (op werkdagen telefonisch of via WhatsApp. Weekend? Laat gerust een berichtje achter).

wat je van ons krijgt

een waslijst vol fijne zaken

 • een betaalde opleiding over pedagogiek, de vier pedagogische doelen van Riksen Walraven en de pedagogische kaders kinderopvang, interactievaardigheden en observatietechnieken óf een betaalde EVC-procedure.
 • een fijne leer-werkplek
 • een salaris tussen 2.071 tot 2.761euro (cao kinderopvang), afhankelijk van je ervaring
 • garantie op een leuke baan in een ondernemende organisatie met regelmatige werkdagen & tijden
 • doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw talent
 • het leukste team om er samen met kinderen elke dag een feestje van te maken

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus meld je direct aan om gegarandeerd te zijn van een plekje!

fantaziehuis

studente aan het woord

“Mijn juridisch administratieve studie bleek niets voor mij. Ik miste het contact met mensen. Via een vriendin hoorde ik over deze opleiding tot pedagogisch medewerker. Mijn wens is om dit jaar nog zelfstandig op de peutergroep te staan.” – Zeynep

grijp je kans

We zoeken mensen met unieke talenten. Mensen met eigen initiatief, lef en doorzettingsvermogen. Sportieve mensen. Creatieve mensen. Originele mensen. Authentieke mensen. Mensen die voor onze kinderen het verschil maken.

Fantaziehuis biedt je kansen. We nodigen je uit deze met beide handen aan te grijpen.

Ondernemerschap
Je kunt het verschil maken

Persoonlijk
Bij ons ben je geen nummer

Talent centraal
We zetten jouw talent centraal

fantaziehuis