Studenten bijbaan in de kinderopvang | Werken bij kinderopvang Fantaziehuis Spring naar content
fantaziehuis

studeren & lekker bijverdienen

je bijbaan in de kinderopvang

De beste baan naast je studie vind je bij Fantaziehuis. Werken op de buitenschoolse opvang betekent een uurloon van maximaal €26,76 euro. Je kunt je eigen tijd indelen en praktijkervaring opdoen! Waar wacht je nog op? Kom werken op één van onze buitenschoolse opvang (BSO) of kinderdagverblijf (KDV) locaties in Utrecht of omstreken.

Voordelen op een rijtje:

💰 Uitstekend uurloon €19,48 tot €26,76*
🕒 Flexibel werkrooster
🤝Perfect te combineren met je studie of andere verplichtingen
📚 Praktijkervaring opdoen
⚽ Van je passie je baan maken
🙏 Gezellige collega’s
🏫Alleen werken in schoolvakanties? Ook dat kan met een nulurencontract

* dit bedrag is incl. 8% vakantietoeslag en 13% toeslag verlof/feestdagen.

aanmelden bijbaan

wat onze medewerkers zeggen

dé studenten bijbaan

“Ik werk alleen wanneer het mij uitkomt. De Flexpool is ideaal! Ik volg de studie HBO Sportkunde. Het is voor mij dan ook heel fijn dat ik als pedagogisch medewerker in de flexpool kan werken op de momenten dat het mij uitkomt. Het leukste aan mijn werk vind ik de kinderen! Ik hou ervan om voor de groep te staan en de kinderen te stimuleren op verschillende ontwikkelingsgebieden, zowel motorisch als cognitief.”

fantaziehuis

doe de opleidingscheck

bijverdienen als student

Met deze bijbaan werk je als volwaardig medewerker op de groep. Ben je al in het bezit van een mbo-diploma, dan kan het zijn dat je in de kinderopvang mag werken. Een groot aantal mbo-diploma’s in de richting van sport en zorg voldoet. Met een aantal hbo-opleidingen zoals Pedagogiek, PABO of Leraar Lichamelijke Opvoeding (ALO), kun je al starten met minimaal 50% van de studiepunten (van de totale opleiding) en een overgangsbewijs naar het derde jaar.

Opleidingscheck bijbaan kinderopvang Fantaziehuis

fantaziehuis