Studenten bijbaan in de kinderopvang: Werken bij kinderopvang Fantaziehuis https://werkenbijfantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2023/01/Ontwerp-zonder-titel-10.png Spring naar content
fantaziehuis

studeren & lekker bijverdienen

je bijbaan in de kinderopvang

De beste bijbaan naast je studie vind je bij Fantaziehuis. Werken op de buitenschoolse opvang betekent een uurloon van maximaal 20,46 euro. Je kunt je eigen tijd indelen en praktijkervaring opdoen! Waar wacht je nog op? Check hier of jouw opleiding voldoet en kom werken op één van onze buitenschoolse opvang (BSO) of kinderdagverblijf (KDV) locaties in Utrecht of omstreken.

wat onze medewerkers zeggen

dé studenten bijbaan

“Ik werk alleen wanneer het mij uitkomt. De Flexpool is ideaal!”

“Ik volg de studie HBO Sportkunde. Het is voor mij dan ook heel fijn dat ik als pedagogisch medewerker in de flexpool kan werken op de momenten dat het mij uitkomt. Het leukste aan mijn werk vind ik de kinderen! Ik hou ervan om voor de groep te staan en de kinderen te stimuleren op verschillende ontwikkelingsgebieden, zowel motorisch als cognitief. Ik organiseer activiteiten die passen bij hun wensen en behoeften…”

fantaziehuis

doe de opleidingscheck

bijverdienen als student

Met deze bijbaan werk je als volwaardig medewerker op de groep. Ben je al in het bezit van een mbo-diploma, dan kan het zijn dat je in de kinderopvang mag werken. Een groot aantal mbo-opleidingen voldoet. Met een aantal hbo-opleidingen zoals bijvoorbeeld de Kunstacademie of Leraar lichamelijke opvoeding (ALO), kun je al starten met minimaal 50% van de studiepunten (van de totale opleiding) en een overgangsbewijs naar het derde jaar.